PRESSMEDDELANDE

Duell är från februari 2024 ny exklusiv distributör i Sverige, Finland, Frankrike, Storbritannien och Nederländerna för det kvalitativa och härliga varumärket inom cykelvård ODD Engineering (ODD). 

ODD har ägnat det senaste året med att ta fram sitt första sortiment av cykelvårds produkter – The Essentials, denna line up innehåller schampo, koncentrerat schampo, vax, kedjerengöring och snabbtvätt. Allt du behöver för att vårda din cykel på bästa sätt. Inte nog med att killarna som står bakom ODD brinner för cykelsporten, de har också lyckats ta fram en formula som är biologiskt nedbrytbar. Helt enkelt produkter snälla mot naturen, huden och din cykel.

“Vi har jobbat stenhårt under lång tid för att få fram rätt typ av produkter som är miljövänliga men också faktiskt funkar sjukt bra. Det har varit viktigt för oss att hitta en balans i sortimentet för att komma igång, något våra återförsäljare verkligen har gillat. Genom vårt partnerskap med Duell kan vi ta ytterligare steg framåt i vår produktutveckling, vi har mycket spännande grejer på gång”.  David Darth, VD ODD Engineering

Duell, grundat 1983 med huvudkontor i Finland är en ledande importör och distributör i Norra Europa inom tillbehör till motorcyklar, snöskotrar, marina produkter, ATV/UTV och cykel. Duell satsar rejält på sin expansion i Europa och representationen av ODD är ett led i den utvecklingen.

“Vi älskar ODD, de är helt rätt i tiden med riktigt bra produkter, en genomtänkt strategi och fina värderingar, något vi på Duell värdesätter högt när vi tittar på nya varumärken att representera mot våra marknader. Ett svenskt varumärke som ODD har länge saknats inom cykelsegmentet, vi är både glada och stolta att detta gick i hamn.” säger Andreas Gustafsson, Svensk representant för Duell.

Första leveransen till Duells centrallager är redan på väg, och från och med nu kan alla som vill bli återförsäljare av ODD vända sig direkt till Duell för att göra sina beställningar inför den stundande cykelsäsongen.

“Gänget på Duell kommer göra ett kanonjobb med att serva våra återförsäljare på bästa sätt, vi är galet peppade på att jobba med dem och cykelbutiker i hela Europa!” Avslutar David Darth.

Hampus Evers

sv_SESwedish