ODD LOCAL HERO

Genom Local Hero stöttar vi lokala cykelföreningar och bike parks med lite olika saker. Exempel på saker vi kan hjälpa till med:

  • Pengar
  • Kontakter
  • Priser i tävlingar
  • Events
Läs mer

Vi stöttar lokala cykelföreningar

Local Hero är ett projekt som vänder sig både till lokala föreningar och bike parks. Egentligen alla organisationer som främjar cykel i olika former.

Okej, så vad innebär Local Hero? Egentligen är det enkelt. Vi vill med de medel (no pun intended) vi har, stötta lokala cykelföreningar och bike parks, vi gör detta genom att ge tillbaka vår försäljning till anslutna organisationer.

Vi vill vara med!

Vi vet att många cykelföreningar brottas med ekonomiska utmaningar. Dessa föreningar och bike parks spelar en central roll i att forma och stärka Sveriges cykelcommunity, och de behöver stöd för att fortsätta växa och ge tillbaka. ODD Local Hero-programmet är designat för att ge dessa föreningar en skjuts i rätt riktning.

Genom programmet, ger vi tillbaka av vår försäljning till den anslutna föreningen. Denna inkomst kan göra en enorm skillnad för föreningar. Med extra tillskott i kassan kan föreningar investera i ny utrustning, finansiera resor, förbättra sina leder och mycket mer.

Varför?

För att vi på ODD tror på att stärka och berika den community vi älskar. Cykling är mer än bara en sport, det är en passion, en livsstil, och genom att stödja lokala cykelföreningar bidrar vi till att upprätthålla och utveckla den passionen.

Bli en ODD Local Hero. Genom att stödja ditt lokala team eller bike park med ODD produkter bidrar du inte bara till rengöring och underhåll av din cykel, utan du hjälper även din lokala cykelförening att blomstra. Tillsammans kan vi göra skillnad, och hjälpa cykel-Sverige att växa.

Kontakta oss för att bli en ODD Local Hero idag, och visa din stolthet och stöd för din lokala cykelförening.

Kontakta oss
sv_SESwedish