Vanliga frågor och svar

Här finns svar på några av de frågor vi ofta får.

  Vad gör ODD's produkter unika jämfört med andra rengörningsprodukter på marknaden?

  Vi är ju biased givetvis. MEN, vi sätter ett stort värde på vårt Svenska ursprung. Produkterna i sig är också av väldigt hög kvalitet, prismässigt bra och luktar gott! Vårt Bike Wash – Superkoncentrat utmärker sig i mängden av varumärken som säljer liknande produkter i och med att det räcker så mycket längre. Du kan blanda upp till 20 liter från 0,5 liter koncentrat.

  Kan jag använda ODD's produkter på alla typer av cyklar?

  Ja. Våra produkter funkar på alla typer av cyklar. Som vanligt så gäller det att vara försiktig på cyklar med känslig lack och alltid testa produkten på ett område som inte syns, tex på insidan av svingen.

  Vilka fördelar ger ODD's keramiska vax till min cykel?

  Vårt vax ger en torr, vattenavstötande yta vilket innebär grym avrinning och extra hög glans. Helt enkelt så håller vårt vax cykeln ren längre och gör den lättare att tvätta och torka.

  Hur effektivt tar ODD's kedjerengörning bort olja och smuts?

  Vår Chain Degreaser är riktigt vass. Gammal olja, sand och lera löser den snabbt och håller din drivlina i toppskick. Har du fått asfaltsfläckar på din racer så låt Chain Degreaser verka några minuter för att sedan applicera Bike Wash. Ruskigt bra kombo!

  Hur påverkas miljön av ODD's produkter? Är de biologiskt nedbrytbara?

  Jajemän. Detta innebär att våra produkter är skonsamma mot naturen och inte innehåller några giftiga ämnen. När ODD skapades var det en av de första hårda kraven vi själva har på våra produkter.

  Finns det några paket eller rabatter tillgängliga för ODD's produkter?

  Vi har olika deals men inte alltid. Håll utkik på våra sociala medier och prenumerera på vårt nyhetsbrev så är du alltid uppdaterad!

  Jag vill bli sponsrad av ODD, går det?

  JA, det går. Vi letar alltid efter taggade personer som vill utvecklas med oss. Skicka in din ansökan här!

  Vi ser fram mot att höra från dig.

Funderar du fortfarande över något?

Får du inte svar på dina frågor även fast du läst FAQ? Skicka din fråga till oss så får du svar asap!

sv_SESwedish